Припрема...

29. јун 2021.

Јеремић видео да Вучића не може да бије, па се намерачио на премијерку?


Лидер Народне странке Вук Јеремић потпуно је изгубио компас у политичком деловању и, осим што прети да ће линчовати и пребити све неистомишљенике, па и председника Србије Александра Вучића, сада и простачки вређа жене.

– Председница Владе Србије Ана Брнабић је глупача и то је блага реч – срамна је Јеремићева изјава у јутарњем програму ТВ Н1.

Сигурно се питате како је наизглед углађени Јеремић, у скупом оделу и са дипломатским искуством, дозволио себи простачки иступ у јавности? Одговор је једноставан. Изнервирало га је то што му је новинарка Миња Милетић постављала непријатна питања.

Потпредседник СНС Миленко Јованов у изјави за Објектив каже да је Јеремићево понашање скандалозно.

Шта, видео је да Вучића не може да бије, па сада покушава да дође у позицију да бије Ану? Јуначина. Мада, убеђен сам да се ни у том случају ово размажено дериште не би сјајно провело. А то да хоће да отима, не сумњам. Отимао је и док је био на власти, отимао је и док је био у УН, и логично је што би опет да отима. Али, нити ће он икога да малтретира, нити ће опет да отима од грађана. Обе те приче су завршене. Неповратно – закључује Јованов.