Припрема...

19. септембар 2018.

Јеремић више и не зна шта лаже


Најобичнија лаж Вука Јеремића, који више не зна ни шта лаже, је то да је Александар Вучић рекао да ће Србија производити летеће аутомобиле.

Истина је да је председник Вучић посету Кини искористио и да замоли наше кинеске пријатеље да помогну Србији и да нешто од најсавременијих, модерних и иновативних технологија дође у нашу земљу и подигне српску привреду.

Управо захваљујући председнику Вучићу, Србија је са Кином изградила “челично пријатељство“ које је резултирало огромним инвестицијама у Железару Смедерево (350 милиона евра), РТБ Бор (1,4 милијарде долара), Шандонг Линглонг у Зрењанину (1 милијарда долара), као и изградњу Пупиновог моста, путева…, а захваљујући Јеремићу и његовом Савезу за пљачку Србија је могла да види само како на делу изгледа међународна корупција и криминал и понижавање наше државе на сваком месту, док се он бахатио у скупоценим хотелима и возио приватним авионима, трошећи милионе народних пара.

Време је да, уместо константних лажи и одвратних измишљотина, Јеремић коначно саопшти грађанима Србије за шта је од катарске амбасаде у Берлину добио 200.000 евра и од кога је добио 7,5 милиона евра за изборну кампању, и још битније – шта им је обећао заузврат.