Припрема...

3. јул 2016.

Јешић је озбиљно поремећен!


Функционер Демократске странке Горан Јешић на свом профилу на Твитеру осуо је паљбу по министру унутрашњих послова Небојши Стефановићу и премијеру Србије Александру Вучићу, због одласка министра полиције у Житиште, где се догодио прави масакр у којем је петоро изгубило живот, а 20 њих је повређено.

Трагедија у Житишту код Зрењанина дубоко је потресла Србију, када је Синиша Златић (38) из аутоматске пушке „калашњиков“ у кафићу убио супругу Дијану Златић (30) и њену другарицу, а у свом крвавом пиру ранио је још двадесет људи.

Функционер демократа Горан Јешић је коментаришући ужасну трагедију у Житишту на свом Твитеру прозвао министра Небојшу Стефановића због његовог обиласка места злочина, а није могао да изостави ни премијера Србије Александра Вучића.

– А који ће тачно ђаво министар да иде у Житиште?! Поведи и Алека за руку – написао је Јешић, а његов твит одмах је изазвао много коментара.

Поводом ових речи огласио се и потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов, који за „Ало!“ каже да му је веома тешко да коментарише Јешићеве речи јер је за то потребан неко са дипломом психијатра.

– Јешић је озбиљно поремећен човек и његов коментар је довољан да га без упута сместе у психијатријску установу – каже Јованов и додаје да је шокиран безобразлуком функционера ДС-а који, како тврди „једну трагедију која је потресла Србију жели да искористи како би доказао колико мрзи Александра Вучића и Небојшу Стефановића“.

– Сасвим је нормално да Небојша Стефановић, као министар полиције, оде у Житиште и обиђе место страшне трагедије. Људи су узнемирени, тако нешто се не дешава сваки дан и када виде да је министар ту, осећају се безбедније. Да Стефановић којим случајем није отишао, осули би дрвље и камење по њему како не ради свој посао – каже Јованов.

Потпредседник СНС-а каже да је „ово само још један доказ на шта су све спремни функционери Демократске странке, који су у очигледној паници јер им прети потпуни нестанак са политичке сцене“.

– Све сам могао да замислим, али да неко покушава да ушићари неки политички поен на муци и трагедији која је снашла Србију, то ни у најлуђем сну нисам могао да сањам – завршава Миленко Јованов.

http://www.alo.rs/jovanov-jesic-je-ozbiljno-poremecen/58857