Припрема...

20. децембар 2021.

Језиве претње представницима власти: За Вучића метак, за Јованова мотка


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1640081852541{margin-bottom: 20px !important;}“]Наиме, картикатуриста Душан Петричић и политичар Бојан Пајтић отворено су поручили за један портал да је време да се сви уједине и стану иза редитеља Горана Марковића, који је претходно запретио председнику Србије Александру Вучићу да ће „завршити као Чаушеску“. Јованов је, реагујући на текст објављен у једном дневном листу под насловом: „Петричић и Пајтић: Ово је тренутак да се сви ујединимо и станемо иза Марковића“, на свом Твитер налогу објавио „У стрељачки вод?“.

На то је извесни твитераш под надимком „Александар“ упутио јавну претњу.

– На тебе нећемо трошити метак. Мотком као псето!“ – написао је он на свом Твитер налогу, очито алудирајући да је за председника Србије намењен метак. Ово је само још једна у низу претњи коју је неко од симпатизера опозиције јавно упутио председнику Вучићу, његовој породици и најближим сарадницима. И раније су се сличне страшне поруке могле прочитати на Твитеру.

– Неће гром у коприве, Вучићу, али ће метак зато – написала је корисница Твитера под надимком „Жељена“.

Било је и језивијих претњи, попут оне која је осванула ове године на Инстаграму а упутио ју је корисник потписан под псеудонимом „миск.е02“, који је написао „да би волео да и Вучићевог сина згазе као што су оног човека и дечака згазили и да лети 50 м, да не може да га препозна“.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1640082073003-faf5824d-2fb1-4″ taxonomies=“25″ exclude=“5068″][/vc_column][/vc_row]