Припрема...

29. март 2017.

Јованов дочекао најближег Путиновог сарадника


Потпредседник Српске напредне странке, Миленко Јованов, дочекао је данас на аеродрому „Никола тесла“ Сергеја Железњака, заменика секретара генералног савета партије „Јединствена Русија“, члана комитета руске Думе за међународне односе и једног од најближих сарадника Владимира Путина.

Јованов је Железњаку изразио захвалност због доласка у Србију и на томе што ће данас у Крагујевцу на завршном митингу Александра Вучића пренети подршку Јединствене Русије кандидату Српске напредне странке за председника Србије.

Јованов и Железњак су се усагласили да се сарадња Српске напредне странке и Јединствене Русије одвија у добром правцу и да је таква сарадња темељ сталног унапређења односа Србије и Русије.

Као посебно интересантну чињеницу саговорници су навели протесте који су се недавно догодили у Русији, а чији је симбол жута паткица, што несумњиво показује да је центар из кога су такви протести организовани исти и да им је циљ дестабилизација и изазивање унутрашњих сукоба у државама у којима се одвијају.

Јованов и Железњак су се усагласили око тога да је веома важно одржати стабилност у Србији као предуслов сваког даљег развоја.

Извор и фото: Информер