Припрема...

25. септембар 2019.

Јужнобанатски округ СНС пример за све друге


Потпредседник СНС Миленко Јованов и координатор СНС-а за Јужни Банат и потпредседник Извршног одбора Бранко Маловић обишли су данас градске и општинске одборе ове странке у овом округу. У Панчеву, на састанку Градског одбора, дочекао их је велики број чланова , активиста и симпатизера Српске напредне странке. Јованов је искористио обилазак Јужног Баната како би разговарао и са чланством и са грађанима о актуелној политичкој ситуацији. У изјави за РТВ Панчево, Миленко Јованов је рекао да се у Јужном Банату све ради на највећем могућем нивоу, оцењујући да је овај округ пример за остале страначке одборе у Србији како треба да функционишу и да ту чињеницу често свуда понавља.

Са друге стране, како је поручио Јованов, грађани би пре требали да добију информације на који начин је Драган Ђилас дошао до 619 милиона евра и да су то чињенице које сви треба да знају, јер политички план опозиција, сем мржње према председнику Вучићу, нема нити је икад имал. Kао пример, Јованов је позвао грађане да сами израчунају колико је 619 милиона евра буџета Панчева, година живота свих грађана, школа, вртића, домова здравља, улагања у спорт, културе и осталих сегмената живота.

Измишљотине и патетика опозиције служе да би се сакрило све што су упропастили док су владали, рекао је Миленко Јованов. Kао пример навео је Маринику Тепић која предњачи у томе, подсетивши грађане да је она била на власти до 2016.године.

Посета јужнобанатском округу је била прилика да Миленко Јованов информише чланство о тренутним дешавањима у нашој земљи, У разговору са грађанима, члановима и симпатизерима СНС-а Миленко Јованов је нагласио колико је важна подршка за све оно што Српска напредна странка ради и спроводи председник Александар Вучић.

Извор: РТВ Панчево