Припрема...

12. март 2017.

Када је тачно Јеремић ставио Србију изнад себе и својих интереса?


Било би јако лепо када би грађанима Србије потрчко Бориса Тадића, Вук Јеремић, саопштио када је тачно ставио Србију изнад себе и својих интереса?

Да ли онда када је на рачун исте те Србије одседао, јео и пио у најлуксузнијим хотелима и ресторанима и путовао најлуксузнијим летовима, или онда када је ту исту Србију, заједно са својом лоповском дружином, опљачкао и довео на корак од банкрота?

Или, можда онда када је иза леђа целе државе, тајно и на штету Србије мешетарио око Косова и Метохије, аматерски постављао питања Међународном суду правде и нанео трајну штету држави Србији и српском народу на Косову и Метохији?

Ових дана, као да му није доста све штете коју је направио Србији, преко својих гласноговорника Србију оптужује да је крива и за геноцид у Сребреници!

И онда каже како му је Србија изнад свега. Шта ли би јој тек радио када не би била, када је овако систематски уништавао кад год је био у прилици?!

Уместо што обмањује грађане, нека Јеремић каже истину о томе одакле му огромне паре за кампању, ко му их је дао и шта тражи заузврат. А то колико је Јеремићу стало до Србије, народ одлично зна и показаће му на изборима.