Припрема...

13. јануар 2019.

Како ли ће тек да кукају због Закона о пореклу имовине?


Очигледно је велика паника завладала у редовима Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и осталих, па хистерично нападају системске мере, које је јуче објавио Александар Вучић и којима се држава на конкретан начин супротставља учиниоцима најтежих кривичних дела.

Поставља се питање, зашто и на овој теми Ђилас, Јеремић и Обрадовић стоје на супротној страни у односу на државу и народ, који је са одобравањем и подршком реаговао на мере које ће да доведу до тога да дилери дроге, убице, силоватељи и остали криминални олош буде склоњен са улица и смештен иза решетака? Шта им ту смета? Да ли их плаши само најава да ће силеџије које туку жене, попут Бошка Обрадовића, бити оштрије санкционисане, или има још неких разлога?

И друго, како ли ће тек да кукају, хистеришу и запомажу када ускоро буде усвојен Закон о пореклу имовине и када, најзад, буду морали да објашњавају народу како су стекли све оно што данас имају и како се то неко обогати и постане мултимилионер у еврима, попут Драгана Ђиласа и Вука Јеремића, док су државу разарали и пљачкали, фабрике затварали, а људе остављали без посла?