Припрема...

13. фебруар 2019.

Како опозиција бојкотује грађане, тако и грађани бојкотују њих


Скупштина Војводине данас разматра више тачака дневног реда које се односе на буџетска улагања у здравство и оснивање научно-истраживачког центра, а посланици опозиције, изузев СРС, бојкотују седницу.

„Уложићемо милијарду динара ове године у опремање здравствених установа и куповину апарата за магнетну резонанцу, ЦТ, анестезиолошких апарата и другу опрему. Улагање у здравство је неопходно да бисмо достигли жељени ниво, јер због небриге и нерада претходне власти, грађани не могу да испуне своје потребе“, изјавио је Миленко Јованов, шеф посланичке групе СНС у Скупштини Војводине.

Коментаришући то што део опозиције бојкотује седницу, Јованов је рекао да су такав налог те партије добиле од својих страначких централа и додао да они тиме не бојкотују институције већ грађане.

„Имали смо скупштински колегијум на којем су они рекли да су добили налог од својих централа да то раде и то је ок. Оно што није ок, то је да они бојкотују грађане којима ми данас решавамо питање набавке медицинске опреме, бојкотују развој Војводине, кроз формирање научно-истраживачког центра. Оно што је такође чињеница јесте да исти ти грађани бојкотују њих. Тако да се међусобно бојкотују“, рекао је Јованов.

Извор: Танјуг