Припрема...

2. фебруар 2023.

Отворена канцеларија народног посланика


Миленко Јованов од јуче прима на разговор грађане, без обзира на њихов евентуални политички ангажман и страначко опредељење.

Миленко Јованов, посланик у Народној скупштини Републике Србије, иначе шеф посланичке групе напредњака, уз то и члан Председништва СНС, у Кикинди је отворио канцеларију народног посланика. Од јуче на разговор прима суграђане, како каже, без обзира чију партијску књижицу поседују, или су нестраначке личности.

Први пут, неки Кикинђанин као представник народа у државном парламенту отвара посланичку канцеларију у свом граду. Јованов објашњава зашто се у овом моменту одлучио на овај корак:

Давно сам наумио да ово урадим. Није се, међутим, због короне могло. После су уследили избори. Коначно сада повлачим овај потез, за шта имам подршку Народне скупштине. То је и став председника Александра Вучића, са захтевом да ми посланици будемо што ближе народу. Такав ангажман је у делокругу Српске напредне странке, спревасходним циљем да грађанима у континуитету будемо на услузи. Да се људи саслушају, да сазнамо шта их тишти, уосталом и да чујемо њихове сугестије и њихово мишљење, па чак и критику да примимо, што да не…

Јованов: ,,Овде у Кикинди сам живео и када сам у два мандата био покрајински посланик. Ту сам, ево, и сада у другом мандату мог посланичког стажа у скупштини Србије’’. 

Има ли Јованов додатни мотив да, кад није на седници Скупштине Србије и кад нема друге обавезе у престоници, буде на услузи Кикинђанима? Овај истакнути напредњачки функционер потврдно одговара.

Волим свако место у нашој Србији, све градове и сва села, али ми је Кикинда, морам признати, на посебном месту, у срцу. Овде сам рођен, овде сам растао школујући се и играјући фудбал. Овамо сам се, након студија, вратио, у струци и политици ту стасавао и калио се, стицао бројне пријатеље. Имам сталну обавезу према родном граду. Завичају се никада не можеш одужити…

КОНТАКТ

У овдашњој кацеларији народног посланика на Тргу српских добровољаца Јованов, због природе ангажмана у Београду, неће имати стално радно време. Састајаће се са грађанима у складу с договором преко електронске поште www.milenkojovanov.com и [email protected] и телефона 0230/309-361 и 065/491-5016.

М.И.