Припрема...

23. фебруар 2019.

Kарићи лете из власти, Поповић на танком леду!


Kарићи и њихов Покрет снага Србије лете из власти са свих нивоа, републичког и локалног, а због искакања од политике председника Александра Вучића расправљаће се и о судбини министра за иновације и лидера Српске народне партије Ненада Поповића, сазнаје Српски телеграф.

Вучић неће толерисати забијање ножа у леђа партнера који се праве мртви кад опозиција брутално напада представнике владајуће коалиције, али су врло активни када са тим истим људима шурују иза кулиса.

– Управо су то Kарићи урадили. Док седе у власти и ћуте на највулгарније увреде које нам упућује Сергеј Трифуновић, члан њихове породице Симон де Kарић, градски одборник и син Драгомира Kарића који је пак републички посланик, у свом ресторану гости управо Трифуновића – наводи саговорник Српског телеграфа.
Kако додаје, дошло је време да се одвоји жито од кукоља у владајућој коалицији.

– Једном засвагда мора да се стави тачка на ову причу. Недопустиво је да они који седе на функцијама и користе све привилегије коалиције са СНС с друге стране руше Вучића и праве пактове са Сергејом Трифуновићем, Драганом Ђиласом, Бошком Обрадовићем и Вуком Јеремићем – откривају наши извори.

Kарићи јуче нису били доступни за коментар, али је дан раније, када смо објавили ексклузивне фотографије сусрета Kарића и Трифуновића, реаговао Богољуб:

– Породица Kарић никада није делила пријатеље на дневнополитичкој, верској или расној основи јер, кад бисмо то радили, наша врата би била затворена у компанији, на слави и на универзитету. Увек и свуда свако може да се виђа с ким год хоће.

Потпредседник СНС Миленко Јованов за Српски телеграф каже да, када год били избори, у странци треба да направе темељну анализу политичких странака и лидера са којима ће евентуално улазити у коалицију.

– И ту не мислим само на Kариће. Мислим да, ко год размишља на коју ће страну и калкулише између Вучића са једне и друштвеног талога који је ову земљу опљачкао и умало уништио са друге стране, нема шта да тражи на листи СНС. Највећи део њих ћути када се најодвратније нападају Александар Вучић и његова породица. Реч не кажу у правцу подршке политици која се води. Неки су чак добили неке нападе генијалности, па измишљају неке своје политике. Е, пошто је тако, мислим да нико нема права да спутава те генијалце и да они лепо под именом својих странака и лидера свој раскошни политички таленат да понуде грађанима, а ми ћемо ваљда некако успети да преживимо и без њих – закључује Јованов.

Извор: Српски телеграф