Припрема...

3. октобар 2021.

Клупко је тек почело да се одмотава


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1633250808340{margin-bottom: 20px !important;}“]Тајкунски медијски и политички најамници данас имају узлогу бузунџија, који по задатку вичу и халачу не би ли сачували лаж коју су брижљиво градили и спречили истину да икада изађе на видело.

Нити је председник Вучић кога бранио, нити се о предмету „Јовањица“ изјашњавао, али су тајкунски најамници и њихове газде потпуно подивљали од страха од откривања истине о томе ко је, како и са ким у дослуху и координацији учествовао у мрежи напада на председника Вучића и његову породицу. Ко је коме, шта и како наређивао, ко је давао смернице за нападе, ко је каквим „информацијама“ филовао „истраживачке“ портале, ко је заиста припремао конференције за новинаре Ђиласа, Јеремића, Маринике, Алексића и осталих и шта је био циљ свега тога.

Стах од истине је огроман, јер је и лаж коју су креирали била огромна. Та лаж је почела да се распада пред њиховим очима, а врло добро знају шта ће све и кога ће све истина да оголи.

Зато паника. Зато страх. Зато бес.

Али, нека чувају живце. Клупко је тек почело да се одмотава.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1633250966042-69107f41-3a3e-10″ taxonomies=“25″ exclude=“4936″][/vc_column][/vc_row]