Припрема...

27. јануар 2023.

КО ЋЕ ИЗДАТИ ВУЧИЋА?


Чак и најближи сарадници председника Србије Александра Вучића, као и његови коалициони партнери, искористиће прилику да профитирају истог тренутка када им се укаже прилика, оценио је политички аналитичар Драгомир Анђелковић, говорећи о актуелној ситуацији по питању КиМ и тешким данима који су пред Србијом.

Миленко Јованов, шеф посланичке групе „Александар Вучић – Заједно можемо све“, коментаришући ову оцену каже да ту има истине, те да је чињеница да има оних који из тешке ситуације за државу покушавају да извуку корист за себе.

– Иако нисам сагласан са ставовима и деловањем господина Анђелковића у последње време, чини ми се да је овог пута на трагу нечега што јесте тачно. Наиме, верујем да многи посматрају читаву ситуацију у којој се наша земља налази и очекују расплет из кога гледају да извуку неку личну корист. И то је разлика између њих и председника Вучића, јер он се и у овом моменту не бори за себе, већ за државу и грађане, а они само и искључиво воде рачуна о себи – поручио је он, и додао:

– Ипак мислим да је много више оних који подржавају председника Вучића у борби коју води и да се ова скупина политичких профитера заиграла. Самим тим и није лоше да се покаже ко је где и ко је какав, и као човек и као политичар. Јер многима је исти тај Александар Вучић пружао руку када нико други није и ничим није заслужио такав однос – закључио је он.