Припрема...

16. децембар 2016.

Ко је Шутановца уопште звао на сарадњу?


Изјава Драгана Шутановца да неће у коалицију са Српском напредном странком је исто као када бих ја рекао да нећу да играм фудбал за „Реал“ из Мадрида. Лепо је што нам је Шутановац рекао шта неће, а сада нека одговори на питање ко га је уопште звао!?

Српска напредна странка је најжешћи борац против лопова који су ојадили ову државу, док су себе обогатили, против оних који су отимали од деце ометене у развоју, против инвеститора са пашњака и табаџија са београдских пијаца. Самим тим, истинита je тврдња Драгана Шутановца да је његова, Демократска странка, наш највећи противник.

Будући да се избори приближавају, а победника је све више, разумљива ми је нервоза и међусобно трвење на делу политичке сцене која сама себе назива елитом. Ипак је невероватно да та и таква самозвана „елита“ није у стању грађанима да понуди ништа, осим хистеричне мржње према Александру Вучићу и Српској напредној странци. То им је једини програм и једина политичка идеја.

Колико ће народ подржати ту њихову „политику“ видећемо ускоро, а видећемо и кога ће народ да пошаље у политичку историју.