Припрема...

31. октобар 2017.

Колико је потребно пензија да би се на рачуну имало 300.000 евра?


Изјава за медије
Драган Шутановац очигледно није у стању да израчуна висину пензија након увећања које следи, или је, можда ипак у стању, али је одлучио да замајава јавност и лажима покуша да објасни да је мање заправо више и обрнуто.
 
Пензије се у Србији повећавају већ трећу годину заредом и то из реалних извора, што је резултат здравих финансија и одговорне политике Александра Вучића, коју спроводи и садашња Влада.
 
Од 1. јануара 2018. године пензије ће за 90 одсто пензионера бити веће него што су биле 2014. године. То су чињенице које Шутановац и њему слични нису у стању да демантују цифрама, па то покушавају лажима.
 
Ако Драган Шутановац већ жели да се бави пензијама, нека каже пензионерима Србије колико пензија вреде његови сатови и колико пензија је потребно да би се на рачуну у банци имало 300.000 евра?
 
Ипак, има једна истина коју је Шутановац рекао, а то је да се сретао са лидерима који су у Србији иза себе остављали пустош. То је тачно, јер се редовно сретао са Тадићем, Јеремићем, Ђиласом, Пајтићем и другим главешинама жутог предузећа са којима је заједно иза себе оставио не пустош, него катастрофу библијских размера.
 
Баш зато им народ Србије, а посебно пензионери који су поднели највећи терет економског јачања Србије, никада неће дати прилику да поново уништавају све чега се дотакну, како би себи обезбедили да живе лепо, да имају скупа одела и пуне рачуне девиза, док истовремено грађани пропадају, а држава завршава на корак од банкротства.