Припрема...

17. децембар 2019.

Колико се плата могло исплатити од Ђиласових 619 милиона евра?


Сваки пут када спомене да неко одлази из Србије због плата, Драган Ђилас би требало да одговори колико се плата може исплатити од 619 милиона евра, колико је он узео од народа и државе и пребацио на рачуне својих фирми?

Колико је нових радних зона, фабрика, погона, болница, медицинских апарата, докторских специјализација, усавршавања, опреме… могло да се плати од новца који је од ове земље узео само један човек по имену Драган Ђилас?

Зато је безгранично лицемерно да човек који је будућност ове земље и њених грађана стрпао у свој џеп, дели лекције било коме, а посебно Александру Вучићу, који ради све што је у његовој моћи да се ситуација у Србији поправи.

И поправља се.

Јер, када нема Ђиласа на власти, а има Вучића, Србија гради ауто – путеве. Када нема Ђиласа на власти, а има Вучића, Србија отвара фабрике и смањује стопу незапослености . Када нема Ђиласа на власти, а има Вучића, Србија има економски раст и повећава плате и пензије. Када нема Ђиласа на власти, а има Вучића,будућност у овој земљи има сваки грађанин, а не једино Драган Ђилас и његова тајкунско – лоповска сабраћа.

Најзад, добро је што је Ђилас приметио да млади у Србији неће да краду. То значи да Србија има будућност, јер нико не жели да буде као он.