Припрема...

29. септембар 2016.

Конфузни, лицемерни, неморални и срамотни Јовановић


Конфузан, као и обично, Александар Јовановић се заиста потрудио да каже нешто, мада нисам сигуран шта. Истине ради, једини ко покушава да држи лекције је управо конфузни Јовановић и то, ни мање ни више, него о моралу, срамоти и лицемерју!

Потпуно је надреално да ми, поред свега тога, Чанков потпредседник држи и лекције о политичкој култури. Вероватно ће ми рећи и да не треба да се тучем у кафани и возим сабке по центру Новог Сада…

Да Јовановић ишта разуме у вези са оним што покушава да каже, знао би да је и лицемерно и неморално и срамота што се читава једна клика лажних бораца за Војводину енормно обогатила, док је истовремено Војводина, за коју су се тобож борили, опљачкана и осиромашена, а они о тој пљачки, зарад мрвица власти или ћутали, или у њој најдиректније саучествовали. Знао би и да су баш зато на изборима од стране грађана и оцењени како су оцењени и да би најадекватније било да своје премудрости изговара пред огледалом, или на органима странке чији је члан.

На крају, јуче је Јовановићева странка држала трибину у једном музеју у Новом Саду. Заиста мислим да су коначно прави људи били на правом месту и да им се и не исплати да из музеја излазе.