Припрема...

2. јун 2016.

Kормилар на „броду лудака“ и доказани лажов Бојан Пајтић опет лаже


Познат по лажима о афери Бодрум, када је тврдио да је својим очима видео такси рачун, аеродромску таксу и авионску карту Неде Арнерић, измишљању лажних афера о прислушкивању, као и човек који је сам себи организовао писање парола „Смрт Пајтићу“, данас је поново урадио оно што најбоље зна – слагао је. Иако је нову лаж изрекао на РТВ, кормилар на „броду лудака“ и доказани лажов Бојан Пајтић ће вероватно већ сутра лагати како никада није гостовао у централним информативним емисијама ове телевизије.

Истине ради, свом снагом сам се увек борио против пљачкања грађана у претходних 16 година под палицом Бојана Пајтића, председника Покрајинске владе; Бојана Пајтића, председника Управног одбора Фонда за капитална улагања; Бојана Пајтића, председника Управног одбора Фонда за развој Војводине, речју – Бојана Пајтића, апсолутног господара свих токова новца у Војводини.

Још 2008. године, Пајтић је на питање „Када лаже“ одговорио: “Само када је питање осетљиво, трудим се да избегавам истину”. Зато разумем потребу Бојана Пајтића да „избегава истину“ на питање како је народне паре преко покрајинских секретаријата давао предузећима која никада нису испунила ниједну уговорну обавезу, а паре нестале, где су настале паре за Каменицу 2, по ком основу је народним парама плаћао своје интервјуе, како је отимано од деце ометене у развоју, колико је чланова ДС запослио у покрајинску администрацију…

Српска напредна странка ће показати како Војводина може да буде развијена, богата и успешна када се ради поштено, посвећено и одговорно. Истовремено, Пајтићевим лажима и пљачкању грађана дошао је крај и ускоро ће бити јасно ко се и како богатио, док је народ сиромашио. Страх кормилара са „брода лудака“ и доказаног лажова Бојана Пајтића зато не треба никога да чуди.