Припрема...

14. мај 2021.

Лобирам за Kикинду, поправићемо све што је уништено и занемарено!


Миленко Јованов је данас приликом обиласка базена у Kикинди рекао да ће учинити све што може да родном граду излобира средства

Народни посланик и потпредседник ГО СНС, Миленко Јованов, рекао је данас приликом обиласка базена у Kикинди, заједно са директором „Телекома“ , Владимиром Лучићем, да ће учинити све што може да родном граду излобира средства, како би се поправило оно што је уништено и занемарено у претходном периоду.

Јованов је заједно са представницима локалне власти у Kикинди и директором „Телекома“ , Владимиром Лучићем, обишао затворене и отворене базене СЦ „Језеро“ којем је ова компанија донирала милион и по динара за ремонт нано филтера који служи за прећишћавање базенске воде. Народни посланик и потпредседник ГО СНС, том приликом је рекао да је за Kикинду увек на располагању.

– Битно је да има идеја и пројеката, а тада је и њихова реализација пре могућа. Локална самоуправа и све установе у граду знају да је веома важно да траже изворе прихода ван градског буџета, како би реализација важних пројеката била бржа. Мој задатак је да лобирам и да у Kикинду донесемо што више средстава које ћемо усмерити за поправку свега што је уништено, забашурено и заборављено из претходног периода-нагласио је Миленко Јованов.