Припрема...

23. август 2020.

Лоповска револуција неће проћи


Позната је ствар у историји да су револуције подизали осиромашени и обесправљени, али након изјаве Мирослава Алексића, Србији се прети сценариом да ће постати једина земља на свету у којој би се десила лоповска револуција!

Дакле, окупиће се пребогати лопови и тајкуни, бесни због тога што су онемогућени да краду, па ће у револуционарном заносу на путу до власти побити све поштене људе који им сметају да се поново дочепају државног буџета и народних пара.

Па би се тако Мирослав Алексић поново дочепао буџета Трстеника, да настави тамо где је стао. Да поново дели милионе из општинске касе, као да му их је тата оставио. Да плаћа гориво месним заједницама које немају возила, да финансира индустријске зоне које никада нико није видео, да настави са малверзацијама везаним за Аква – парк…

Вероватно да ће му кривична пријава због малверзација коју је против њега поднела ДРИ помоћи да се добро позиционира у лоповско-тајкунском револуционарном руководству.

Идеолози и полит-комесари лоповске револуције треба да знају да њихове претње никога не плаше, а да им никада неће бити дозвољено да у Србији подижу револуције, терају Србе на Србе и туђу децу гурају у смрт, да би они преживели, дочепали се власти и поново били у прилици да краду и пљачкају.

Није њихова глад за народним парама није вредна живота ниједног грађанина Србије. Зато лоповске револуције неће бити и зато ће лопови и даље бити далеко од народних пара, озлојeђени, бесни и исфрустрирани. Али након што су у Србији крали и отимали, неће и убијати.