Припрема...

25. јануар 2018.

Лоповско – тајкунска коалиција је жељна народних пара


Изјава за медије

Чланови лоповско – тајкунске коалиције, жељни народних пара и буџета Београда, данас су се огласили лажима о правосуђу и дугу, јер о томе нити шта знају, нити их је брига за било шта од тога.

Да ишта знају, знали би да је Србија свој јавни дуг спустила на 57 одсто БДП-а и да се први пут он налази испод нивоа Мастрихта. Такође, да заиста брину за дугове, не би данас стали иза Драгана Ђиласа који је задужио Београд за 1,2 милијарде евра! Да им је заиста стало до правосуђа, не би се окруживали Мишковићевим судијама и узурпаторима Адвокатске коморе Београда.

Јасно је да ни до чега њима није стало, осим до тога да испуне жељу свог шефа Мирослава Мишковића и дочепају се фотеља и власти, како би поново могли да отимају, пљачкају и богате се.

Сигуран сам да ће Ђилас, Шапић, Јеремић, Јанковић и остали чланови жуто – риђе коалиције остати кратких рукава, јер их је народ добро упознао и добро зна о каквим се преварантима и лопужама ради, и да ће подршку дати људима који граде Београд, и који раде за Београђане, и који враћају дугове које су ови преваранти оставили иза себе.