Припрема...

23. фебруар 2021.

Мариника и Ђилас подржали пљување по филму „Дара из Јасеновца“


Опозиција у свему што ради председник Вучић, види негативност, па чак пљује на председникову иницијативу да се сними филм „Дара из Јасеновца“.

Драган Ђилас и Мариника Тепић нису тиме пљунули на председника, већ су пљунули на сваку жртву Јасеновца и свако преклано дете!

Тако је један од Твитераша, на председникову констатацију да је Дара важна за српски народ, написао „ае, бре, лечи се, болеснику“, а такве бљувотине лајковали су и Ђилас и Мариника.

-Oво, по мом мишљењу, показује да ниједна објава на Твитеру, ниједна бљувотина, претња, увреда, или било шта слично, изречена од стране Ђиласових ботова није случајност, или последица импровизације, већ су то објаве које пласирају тачно оно што Ђилас мисли.

А друго, до неверице би ме изненадило да Ђилас и Мариника имају било какву другачију реакцију и најминималнију емпатију према страдању Срба приказаним у филму „Дара из Јасеновца“.

Они баштине политику која је деценијама сакривала српске жртве и истовремено Србе и Србију наводила као једине одговорне за сва зла овога света.

Уосталом, сетите се да је управо та Мариника предлагала да Скупштина Србије, суштински, прогласи Србе и Србију одговорним за геноцид, док је Ђилас јавно причао како је патио за Сарајевом, али никада није рекао да га је, на пример, погодило страдање беба у Бањалуци.

Срећа је да је та политика, чији су они представници, на издисају и сама чињеница да је „Дара из Јасеновца“ снимљена, емитована и погледана у толикој мери, најбољи је доказ за то.