Припрема...

9. август 2021.

Мариника и Ђилас ударили на Србе у Републици Српској


Пласирали су лаж, а затим дали налог да се на друштвеним мрежама и у медијима нападају Срби из РС. Циљ је био да се у делу јавности код екстремиста и острашћених мрзитеља створи атмосфера да се Срби и Српска могу прогласити геноцидним, Миленко Јованов

Бедније не може! Драган Ђилас, тајкун и шеф опозиције, и његова упосленица Мариника Тепић ударили су на Србе у Републици Српској, тврдећи да их председник Србије Александар Вучић купује за 3.000 динара јер се плаши да ће изгубити наредне изборе!

„Из Републике Српске алармирају да се у Семберији и околини пописују људи за убрзано давање држављанства Србије, али уз један услов – да гласају за Вучића! Награда 3.000 динара. Тако манипулише бирачким списком! Зна да га људи у Србији не желе“, написала је без имало срама Мариника Тепић на Твитеру и нахушкала своје симпатизере и медије да рашире ту одвратну лаж. Њихови медији писали су и да преко странке Милорада Додика Вучић купује гласове и у Лопарама и Угљевику…

Поводим свих тих небулоза огласила се Александра Пандуровић из СДС-а, опозиционе странке у РС, која их је, благо речено, демолирала.

– Неко да јави Ђиласу да Додикова партија скоро да не постоји у Лопарама и Угљевику – навела је она, па се посебно осврнула на Мариникин твит.

– Смешно! Ето хиљаду Сембераца ће спасти СНС. Па толико ће нових бирача наћи у Малом мокром лугу – написала је опозиционарка.

Миленко Јованов, потпредседник СНС, оценио је да је нова Мариникина и Ђиласова измишљотина на нивоу кокошака које гаје марихуану, али да је веома опасна.

– Чак и да је тачно, а није, какве везе има држављанство Србије с правом гласа када на изборима могу да гласају само они који имају пребивалиште у Србији! Погледајте какве су то незналице и дилетанти. И сад такви држе нека предавања о изборним условима, а основне ствари не знају – рекао је Јованов за Ало!, истичући да је овде у питању нешто друго.

– Ђилас и Тепићева су овога пута најпре смишљено пласирали лаж, а затим дали налог да се на друштвеним мрежама пљувањем и увредама најстрашније нападају Срби из Републике Српске. Затим су те лажи ширили њихови медији. Уверен сам да им је циљ да се у делу јавности, код оних њихових екстремиста и острашћених мрзитеља, створи атмосфера да се Срби и Српска могу прогласити геноцидним. У суштини, они стварају атмосферу за спровођење своје политике јер је Тепићева давно захтевала да се донесе резолуција по којој би и Срби били проглашени геноцидним, што је сан свих наших противника јер би следствено томе и Српску прогласили геноцидном творевином, а онда спровели свој план да се она укине, а БиХ унитаризује – навео је Јованов, закључујући:

– Ето, то раде Ђилас и Мариника када лажу и измишљају, а драго ми је што су и политичари из Републике Српске, чак и из опозиције, попут Александре Пандуревић, реаговали и раскринкали ову лаж. Међутим, Ђилас и Мариника ће већ данас да измисле и слажу нешто ново. То им је модус операнди и они другачије и не умеју. На нама је да им се супротставимо истином, али и да станемо у одбрану не само истине већ и интереса српског народа, на чију штету раде – навео је на крају наш саговорник.

Мариника Тепић 2016. године пописала је Предлог резолуције о геноциду у Сребреници и захтевала да се српски народ осуди.

Такође, она је недавно поновила свој став да је у Сребреници почињен геноцид, тврдивши да ако је суд донео одлуку да се геноцид у Сребреници догодио – то мора бити истина. Истовремено бивши високи представник у Босни и Херцеговини Валентин Инцко донео је скандалозну одлуку којом је практично почела сезона лова на Србе који негирају геноцид у Сребреници. Наиме, он је донео одлуку којом намеће измене Kривичног закона БиХ којима се предвиђа кажњавање негирања геноцида и величања ратних злочинаца.