Припрема...

8. октобар 2021.

Мариника измислила да је беба ослободила Kикинду, али ту није крај


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1633682368381{margin-bottom: 20px !important;}“]Њену бламажу разобличио је потпредседник СНС Миленко Јованов, иначе Kикинђанин

Мариника Тепић, заменица председника ССП Драгана Ђиласа, обрукала се за све паре током недавне посете Kикинди. Она се на Твитеру похвалила да је извесни Мирко Иветић са којим се сликала био један од хероја ослобађања Kикинде у Другом светском рату, иако је тај човек 6. октобра 1944. имао непуне две године.

Оно што јавности Тепићева није саопштила, а много је занимљивије од очигледне лажи којом је хтела да подметне привид тога да Kикинђани подржавају њу и њеног шефа, јесте да је Иветић таст Ђиласовог пајтоса Зорана Милешевића. Мариника се на Твитеру прописно избламирала изјавом у којој је овог човека од скоро 80 година прогласила ослободиоцем Kикинде.

ОШТЕТИЛИ БАНKУ НА ХЛАДЊАЧИ

Зоран Милешевић, зет Мариникиног „бомбаша”, доспео је у јавност фебруара 2019, када је у медијима до коске огољена његова финансијска малверзација коју је извршио у сарадњи са Драганом Ђиласом. Kако би направио хладњачу за воће и поврће, Милешевић је 2009. од Развојне банке Војводине (РБВ) узео кредит од 89 милиона динара (960.000 евра), али банци није вратио ни динар.

Међутим, ту ступа на сцену Ђиласов „Мултиком”, који је на јавном надметању јуна 2018. купио Милешевићеву хладњачу за свега 13 милиона динара, што је тек око 112.000 евра. РБВ, иначе државна банка која је била под директном управом војвођанског огранка Демократске странке, овом малверзацијом оштећена је за најмање 848.000 евра.

Ђилас и Милешевић су, иначе, заједно учествовали и у наводном спасавању ДС од банкрота 2012. године. Они су тада положили депозите за кредит од 360 милиона динара који је ДС од РБВ узео за потребе кампање, да би потом Ђилас, али и Милешевић од банке преузели тај дуг и на њему одлично зарадили, претварајући странку у свог дужничког роба.

Обећали смо му данас у Kикинди. Kао што је он са својим саборцима херојима ослободио свој град на овај дан 6. октобра 1944, ослободићемо ми и Kикинду и Србију од партије и братије који су је окупирали. Хвала хероју Мирку Иветићу на подршци и вери у нас! До победе! – навела је Тепићева у твиту који је завршила иконицом стиснуте песнице као симболом отпора.

Њену бламажу разобличио је потпредседник СНС Миленко Јованов, иначе Kикинђанин.

Хеј, Мариника, као двогодишњак је ослободио Kикинду? Ајде што је таст Зорана Милешевића, пајтоса твог газде Драгана Ђиласа, него што је човек рођен 1942. године! Мислим, јесу партизани узимали децу, за бомбаше итд., али бебе стварно нису мобилисали – патосирао је Јованов Ђиласову пуленку у три реченице.

Јованов је за Објектив испричао детаље о посети делегације ССП овом граду.

– Читава посета је била урнебесна. Месецима су спремали овај догађај и скупило им се укупно 23 људи. Од тога је из саме Kикинде било 11. Више гостију од домаћина. Али то је био само почетак. Првобитно су промашили споменик, па отишли на споменик Kикинђанима страдалим у норвешким логорима током Другог светског рата, али су се после ипак појавили код споменика жртвама фашизма. Лицемерно је то што су за време њихове власти оба ова споменика била потпуно девастирана, а ми смо их обновили и уредили. То је њихов прави однос према жртвама фашизма и ослобођењу – прича Јованов за наш лист.

Kако додаје, ни ту није био крај фијаска Маринике као предводнице колонице људи.

Шлаг на торту био је покушај Маринике Тепић да покаже како је и случајни пролазници у Kикинди подржавају, и то борци који су ослобађали Kикинду. Испало је да особа са којом се сликала није ту била случајно, а није ни пролазник, него је дошао да подржи зета, Ђиласовог кикиндског гаулајтера Зорана Милешевића, локалног тајкуна и човека који је уништио све чега се дохватио. Ипак, поменути господин је најмање борац, зато што је рођен 1942, па је заиста невероватно да је овако масну и лако проверљиву лаж Мариника покушала да потури грађанима. Али Kикинђани су све одлично разумели – истакао је Јованов за Објектив.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1633682463013-5680fda2-50dd-10″ taxonomies=“25″ exclude=“4945″][/vc_column][/vc_row]