Припрема...

10. март 2021.

Мариника је политичка камиказа


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1615391661119{margin-bottom: 20px !important;}“]

Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов реаговао на изјаву потпредседнице ССП Маринике Тепић, која је покушала да оправда чињеницу да је председник Србије Александар Вучић незаконито прислушкиван.

Јованов је рекао да је Мариника Тепић постала политички камиказа, као и да „не постоји нико на српској политичкој сцени ко се толико пута јавно избламирао театралним изношењем лажи, полуистина, трачева и наклапања.“

– Данас је, пак, уместо бомбастичних најава, заправо потврдила да је председник Вучић незаконито прислушкиван. Најављивала је доказе да је председник разговарао са криминалцима, а показала да је разговарао са Мишом Вацићем! Е, сада, овде се постављају и нека питања. Прво, да ли је Мариника данас наступила као портпарол оних који су организовали и спровели незаконито прислушкивање председника Вучића и његове породице, као Ђиласов портпарол, код кога је и запослена, или је то једно те исто. Друго, вођена којим мотивом она релативизује и оправдава незаконито прислушкивање председника Вучића и његове породице и да ли је њен наступ део политичке подршке структурама које су то организовале – запитао је Јованов.

Он је рекао да су се та питања сама наметнула након данашње конференције Маринике Тепић, и да би било веома важно да се до одговора на њих што пре дође.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1615391758462-960989cd-f779-0″ taxonomies=“25″ exclude=“4654″][/vc_column][/vc_row]