Припрема...

19. мај 2020.

Мариника опет лаже…


Уместо да објасни грађанима Србије природу свог десетогодишњег блиског пријатељства са Новаком Филиповићем, нарко дилером из Панчева, ухапшеним током шверца 1,5 кг марихуане; уместо да објасни грађанима шта значи када од истог тог пријатеља и нарко дилера тражи да „исели из Панчева“ новинара Мићу Милакова, јер поштен свет није упознат са сленгом дилера и криминалаца, бесрамна Ђиласова потпредседница, Мариника Тепић, уместо објашњења народ обасипа новим лажима.

Особа која је без икаквог срама и са неразумљивом страшћу, најгорим лажима оптуживала државу Србију, највише државне званичнике и њихове породице, недавно је оптужила и Војску Србије да има плантаже марихуане, за шта се касније испоставило да је фарма кокошака.

И данас та иста особа бесрамно наставља да лаже, јер ваљда рачуна да је народ већ заборавио све што је претходно слагала, као и то да је друговала са нарко дилерима и наручивала „исељавање“ новинара, па може да настави.

Лагање и дружење са нарко дилером нису кривична дела, али много говоре о карактеру особе, док наручивање „исељавања“ новинара чијим је радом бесрамна Мариника Тепић била незадовољна захтевају реакцију државних органа, који се, по обичају, праве мртви.

И зато се логично поставља се питање шта раде надлежни државни органи овим поводом и зашто уместо истражним органима, Мариника Тепић изјаве даје медијима и да ли је неопходно да пронађе неког другог криминалца, који ће послушати њен налог и „иселити“ Мићу Милакова из Панчева, да би неко коначно реаговао?