Припрема...

11. јануар 2021.

Маринка измислила да је жртва прогона


Сарадница Драгана Ђиласа тврди да је родно Панчево морала да напусти пре три године и да се пресели у Нови Сад, а истина је да је она и пре тога годинама живела у Новом Саду

Према њеним речима, живот у највећем граду Војводине пружа већу сигурност, али и ту није у потпуности заштићена од људи који покушавају да је застраше.

Ипак, у документима које објављује Објектив, уочава се да је Тепићева и раније живела у Новом Саду, и то у стану који јој је доделила покрајинска влада.

У документу из 2013. пише да се Мариники Чобану даје на коришћење намештен стан за службене потребе, за време док врши послове и задатке покрајинске секретарке за спорт и омладину. То је био случај и 2014. када је од Kомисије добила право да користи стан у Новом Саду.

Посланик СНС Миленко Јованов у изјави за Објектив каже да је Мариника Тепић “све, само жртва није”!

Прво, управо је она тражила од својих пријатеља нарко-дилера да из Панчева „иселе” новинара Мирослава Милакова. Друго, за њу цео Нови Сад зна када је дошла у овај град и колико дуго живи у њему, као и то да данас живи на двадесетак метара од Бановине у стану од, како се прича, око 150 квадрата, који кошта најмање 300.000 евра и који је стекла након само четири године мандата у покрајинској влади! Искрено ми је жао што њен рад у Пајтићевој влади није детаљније истраживан, јер би се лако утврдило да су паре бацане на „Банатске шоре” смејурија у односу на друге ствари које је “препоштена” и „преподобна” Мариника радила”, закључује Јованов.