Припрема...

3. фебруар 2021.

Мило нема проблем са СНС и Србијом, већ са сопственим народом


Потпредседник владајуће Српске напредне странке (СНС) у Србији Миленко Јованов, у изјави за Радио Слободна Европа (РСЕ) одбацио је наводе да је та партија послала нишке чланове СНС-а, протеране из Црне Горе, да се умешају у локалне изборе у Никшићу расписане за 14. март.

„Мислим да је то део фолклора ДПС-а (Демократска партија социјалиста) када су избори у Црној Гори у питању и то се понавља из године у годину“, рекао је Јованов за РСЕ.

Јованов је оценио и да ова, како је рекао, кампања из Црне Горе, није ништа ново.

„Kад год они имају изборе, стално имају исте теме, а то су увек неке мантре о мешању Србије на овај или онај начин, а истовремено, када, рецимо, Еди Рама (премијер Албаније) подржи Мила Ђукановића, то није мешање у изборе у Црној Гори, то су ваљда ‘добросусједски односи’ или нешто слично. Заиста, то њихово лицемерје заудара толико да је већ и грађанима у Црној Гори све постало јасно“, рекао је Јованов за РСЕ.

Избори у Никшићу, граду на око 50 километара северозападно од Подгорице, посебно су занимљиви и зато што је реч о родном граду председника Црне Горе Мила Ђукановића, расписани су за 14. март.