Припрема...

23. новембар 2023.

Мирна и јака Србија значи могућност и да регион иде напред и да се развија


– БиХ је међунарорно призната држава, то је јасно и то нико не доводи у питање“, каже члан Предсједништва Српске напредне странке Миленко Јованов и додаје да према Републици Српској постоји велика љубав.

“То не значи да било ко доводи у питање суверенитет и територијални интегритет БиХ”, истакао је Јованов, током гостовања у емисији „Мат“ БН ТВ.

„Ми имамо различит поглед у прошлост, али то не значи да не можемо да имамо заједнички поглед у будућност. Предсједник Вућич је тај који је иницирао градњу ауто-путева према БиХ и помоћ БиХ. Међутим, остало је да стоји у ваздуху његова иницијатива која никада није прихваћена ни разматрана озбиљно од људи у Сарајеву“, казао је Јованов.

Дајте, каже он, да причамо о томе како ћемо да градимо путеве, пруге…

„Србија је јака да помогне свом народу да остану оно што јесу. Мирна и јака Србија значи и могућност да регион иде напријед и да се развија“, истакао је Јованов.

Имамо двије опције након избора у Србији, истиче члан Предсједништва Српске напредне странке.

“Или ћемо наставити у будућности или ћемо се вратити у прошлост. Будућност значи наставак инвестиција, повећање плата и пензија. Враћање у прошлост значи враћање људи који једноставно нису у стању да ипсоруче резултате народу, јер их то не занима”.