Припрема...

28. децембар 2022.

Монструозне претње су додатни притисак на председника Вучића


Председник Србије Александар Вучић је Шиптарима кост у грлу јер знају да им никада неће предати Косово и Метохију, па ударају на све начине како на њега, тако и на чланове његове породице.

Шиптарски лажни премијер прети Србији и Србима и спрема напад на голоруки народ на барикадама, а сада су се и његови ботови осилили, па прете председнику Србије и његовом сину. У скандалозној објави на Твитеру, бот терористе Аљбина Куртија поручује Александру и Данилу Вучићу да ће „горети у паклу“.

Миленко Јованов, шеф посланичке групе „Александар Вучић – Заједно можемо све“, за Ало! је прокоментарисао ове скандалозне претње.

Јасно је да су ове монструозне претње покушај да се изврши додатни притисак на председника Вучића и то се чини нападом на његовог сина. Наравно да ови бандити неће успети у својим намерама, али су опет показали да им је управо председник Вучић највећи противник и да ће користити сва средства у борби против њега – поручио је он за наш лист, и додао:

– Међутим, треба да знају да не постоји претња пред којим ће председник Вучић устукнути и напустити наш народ на Косову и Метохији. Напротив! Уверен сам да му овакве ствари дају додатну снагу и решеност да истраје у одбрани нашег народа.