Припрема...

11. јануар 2018.

Морамо да сачувамо Београд од жуто – риђе коалиције


Српска напредна странка донела је на седници Председништва одлуку да у 2018. години не буду парламентарни избори и сада имају задатак да заштите Београд од новог заџивања и урушавања.

– Одлука је донета, а на нама је сада да се на један озбиљан начин супротставимо лоповско – тајкунској коалцији, која покушава да се докопа буџета Београда и заштитимо престоницу од новог пропадања и урушавања – рекао је потпредседник СНС Миленко Јованов.

– Подсетићу вас оне изборе који су крајем прошле године одржани у неколико места у Србији – Мионици, Пећинцима, Костолцу и Неготину. То су општине које немају тако добре буџете као што има Београд. Пошто су видели да тамо нема пара, нису се ни кандидовали – навео је Јованов.

– Када су видели да је тим који је водио Београд – Синиша Мали, Андрија Младеновић, Горан Весић… поправио све што су они урушили, одлучили су да се поново скупе. Ђилас је оставио милијарду и двеста милиона евра дуга, пошто је дуг саниран у великој мери, више од 50 одсто, град је постављен на ноге, никад више градилишта је у Београду, после дуго времена отворена је прва фабрика, Икеа је дошла, сад пошто има пара сетили су се да се поново скупе – навео је Јованов.

Како је додао, Мирослав Мишковић је окупио жуто-риђу екипу – Ђиласа, Шапића, Јанковића и Јеремића да праве комбинације.

– Видели сте их све како језде према Шапцу преко жуте линије у бесним џиповима. Они су се у Шапцу састали у згради Градске управе. Да је СНС направила било какав скуп у Скупштини града Београда то би био скандал. Њих нико ништа не пита. Нико не пита одакле препоштеном Саши Јанковићу Ауди А8, ко му га је дао и колико кошта – приметио је Јованов.

Према његовим речима, сви су они били у истој странци у периоду када је Београд урушаван и уништаван. – Ђилас је био градоначелник, Шапић му је био први помоћник, а сада се представља као нешто ново. Све време је подржавао Ђиласову власт – где је Ђилас показао оком он је скакао и млатио људе – рекао је Јованов и додао да је Ђилас пљачкао и пунио џепове и правио комбинације, а Шапић је имао задатак да „млати оне који му се супротставе“.

Осврнувши се на изјаву Бошка Обрадовића да на зло треба одговорити насиљем, он је оценио да је то опасна изјава која потпуно огољује политику његове странке.

– То је брутална фашистичка политика, неки су говорили да је то Љотићевска политика, али то је тепање. То је брутална фашистичка политика. Он позива на насиље ради остваривања политичких циљева, ради доласка на власт, а то је чист фашизам – додао је Јованов.

– Суштина је да СНС има подршку и Вучић као лидер странке, а стално се представља као да је комплетна самозвана „интелектуална елита“ против напредњака. То апсолутно није тачно, на листи за изборе у Београду биће познатих и признатих Београђана, који су се остварили, а верују својим очима – додао је потпредсендик СНС.

Подвукао је да напредњаци желе да ураде све да би живот грађана учинили бољим и лакшим, док се ови други окупљају да би се обогатили.

Извор: РТВ Пинк