Припрема...

11. април 2022.

Мржња без граница


Шолакови медији настављају обрачун и таргетирање свих који су 3. априла заокружили Вучићево име на председничким изборима

Дневни лист Нова, један од медија који је у власништву Драгана Шолака и који пропагира политику Драгана Ђиласа и његове Странке слободе и правде, показао је невиђену мржњу према 2,3 милиона грађана Србије.

Све људе који су на изборима 3. априла гласали за Александра Вучића прогласили су уцењеним, купљеним и глупим. Kарикатуриста Душан Петричић гласачку кутију уз слику председника државе окитио је овим епитетима и показао шта Шолак и Ђилас мисле о већини грађана Србије.

Миленко Јованов, члан Председништва Српске напредне странке, истиче да смо и раније имали прилике да видимо овакво испољавање мржње и понижавање грађана Србије, како од Петричића тако и од неких других људи из тог миљеа.

Рецимо, председник НУНС (Жељко Бодрожић прим. аут.) у свом локалном пропагандном гласилу, које излази под окриљем Данас, народ је назвао овцама – подсетио је Јованов.

У изјави за Српски телеграф истиче и да део опозиционог миљеа инсистира на таквом говору мржње:

Не видим да је то донело било шта добро и њима и онима које подржавају. Чињеница да, и поред тога, настављају да вређају народ говори да је у питању дубока фрустрација, чије анализирање не спада у домен политике, већ медицине.