Припрема...

20. март 2024.

На изборе и хоће и неће, али на холидеј морају


[vc_row][vc_column][vc_column_text]Шеф посланичке групе „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ Миленко Јованов рекао је, обраћајући се опозиционим посланицима, да су у парламенту говорили да „онај ко тражи изборе, ради за Вучића“, а онда су написали писмо да хоће на изборе. Написали су, каже Јованов, да траже расписивање избора до краја прошле године, па су онда објашњавали да траже да се одрже до краја године, наводећи да тај део опозиције не зна разлику између расписивања и одржавња избора.

„После кажу не ваљају избори, покрадени су, идемо на нове изборе. Добро, ево идемо на нове изборе 28. априла, онда они кажу, не може 28. априла, идемо на холидеј. Везали смо и радне дане и нерадне дане, повезали 15 дана, идемо, нисмо ту. Не можемо да гласамо тада. Ми кажемо гласаће се 2. јуна. Они кажу, не, ми ћемо да бојкотујемо“, рекао је Јованов.

Он је додао да опозиција са листе „Србија против насиља“ дели људе и глуми елиту.

„Ви сте елита као што сам ја астронаут. Е, таква сте ви елита. Молим само да се забележи да је посланик Александар Јовановић (Ћута) извадио слику Горана Весића из новчаника и показује је сада целој сали. Зашто држи Весићеву слику, ја не знам. Верујем да ни Весићу није пријатно“, прокоментарисао је Јованов у дискусији.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]