Припрема...

10. јануар 2019.

На скенеру су сви функционери


Велика метла спрема се у напредњацима, а након многобројних упозорења функционерима Српске напредне странке од председника ИО Дарка Глишића „да се дозову памети“ уследила је још оштирија и директна порука председника Србије Александра Вучића.

Без увијања у дипломатске обланде шеф СНС и председник државе Александар Вучић поручио је својим саборцима да зна поименце ко од њих планира да му забије нож у леђа шурујући са опозицијом и страним амбасадама.

Поверљиве разговоре о „комбинацијама“ неких из СНС са његовим политичким противницима Вучић је прво обавио у странци са најближим кругом људи, а потом је упозорење изнео јавно у ауторском тексту за „Kурир“.

– И не интересују ме њихове комбинације с неким људима из моје партије, појединим коалиционим партнерима који већ размишљају како би могли да буду језичак на ваги и опет промене страну – написао је шеф државе.

Миленко Јованов, потпредседник Српске напредне странке каже да комбиновање са људима који су упропастили Србију не може да прође без казне.

Верујем да ћемо разговарати о томе у наредном периоду. Просто, мислим да је било какво договарање и комбиновање са људима који су умало упропастили Србију да би се обогатили и који на најодвратнији начин говоре о Вучићу и његовој породици неопростив страначки преступ. Јер, не ради се овде само о незахвалности према човеку који нам је свима, својим радом и подршком коју има у народу, омогућио да будемо то што јесмо, а и из тог аспекта такво понашање недопустиво, него и о озбиљном раду против странке. Јер, немогуће је да се у корист СНС договарате са онима који СНС да забране, који би чланове СНС да линчују, вешају, пуцају у чело? Дакле, ту користи за СНС нема, а онај ко се у своју корист, а на штету странке договара и прави нечасне дилове, не заслужује да буде ни члан странке – каже Јованов за Еспресо.

Извор: Еспресо