Припрема...

3. мај 2021.

На Светски дан медија, Ђиласу би било најбоље да ћути


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1620539393735{margin-bottom: 20px !important;}“]Најприкладније би било да на Светски дан медија Драган Ђилас нађе одговарајућу мишју рупу, сакрије се у њу и чека док овај дан не прође. Ипак, будући да се ради о крајње безобзирном и бахатом тајкуну, он је овај дан искористио да обећа слободу медија чим дође на власт.

Ђилас овим поново показује да бескрајно потцењује грађане Србије, јер сви у Србији одлично знају како су изгледали медији када је њима господарио Ђилас, али и да је ту слободу, о којој Ђилас данас говори, покојна Верица Бараћ назвала „заробљавањем медија“.

Зато је потпуно неприкладно, смешно и бескрајно лицемерно, да тајкун, који је преко продаје рекламног простора држао медије под својом шапом, који је постројавао новинаре и уреднике због фотографије, или текста који му се не свиђају, који је био власник новина ‘’Прес’’ и који и данас директно управља неким телевизијама, дневницима, недељницима и радио станицама, обећава било какву слободу медија.

Јер, шта ће следеће у том бескрајном лицемерју?

Да обећа забрану изношења пара на Маурицијус?[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1620539520612-e98cf818-5766-2″ taxonomies=“25″ exclude=“4722″][/vc_column][/vc_row]