Припрема...

30. децембар 2019.

Надам се да Вучићева одлука није коначна


Потпредседник Српске напредне странке Миленко Јованов рекао је да се нада да одлука Александра Вучића да се не кандидује за председника Српске напредне странке није коначна и да до Видовдана то може да се промени, као и да је уверен да тако мисли 99,9 одсто чланова те странке.

Јованов је рекао да Српска напредна странка подиже лествицу на српској политичкој сцени тако што ће странку освежити са младим кадровима који ће се наћи на свим листама на локалним и парламентарним изборима.

„Показали смо да умемо да се позабавимо собом и да променимо неке ствари у сопственом функционисању и у време када смо најјачи и када остварујемо убедљиве победе, да нас та победа и подршка није уљуљкала и да увек желимо да урадимо нешто више, да се енергичније и јаче боримо за политику коју водимо“, рекао је Јованов.

Јованов је рекао да се, младим људима шаље јасна порука да у Србији имају будућност и да је спремна да младим људима пружи прилику да покажу све што знају.

За програм за развој Србија до 2025. године Јованов је рекао да је реалан и да је представљен нови „путни крвоток Србије“.

Јованов је рекао да Српска напредна странка има са чим да изађе пред грађане на предстојећим парламентарним изборима и што се тиче резултата и што се тиче плана за будућност, за разлику од, како оцењује, Савеза за Србију.

Јованов је рекао да је председник најавио од Кикинде до Бачког брега изградњу брзе саобраћајнице којим ће Кикинда и Сомбор добити излаз на Коридор 10.

Говорећи о инцидентима у Скупштини Србије, Јованов је рекао да је циљ био да се пошаље порука да где год живе Срби тамо су проблеми, било да је у питању РС, Црна Гора или Србија.

Извор: Танјуг /ТВ Пинк