Припрема...

16. фебруар 2023.

НАДРИПАТРИОТЕ ПОКУШАВАЈУ ДА СЕ ОДРЕКНУ СВОГ НЕДЕЛА


Након што су измилели из мишјих рупа, пивница и кафана, где се ко већ затекао синоћ, скупила се екипа надрипатриота и написала саопштење у коме се одрекла свих оних који су послушали њихове позиве претходних дана и дошли пред зграду Председништва на протест!

И мало им је било то што су се тако лако одрекли својих присталица, него сада убеђују јавност како немају ништа са јучерашњим скупом, баш као што су само дан након напада на председника Вучића у Скупштини Србије говорили да га нису они напали.

Ови људи као да имају периодична  помрачења ума, када постају насилни, а када им помрачење ума прође не сећају се шта су радили.

Да их подсетим, ако се сећају, али се праве блесави и обавестим, ако су заиста имали помрачење ума, па се не сећају, да су сви заједно – и Јеремићеви и Јовановићеви и Бошкови и ови из жуте странке Заветници нападали председника Вучића у Скупштини, а затим су опет сви заједно учествовали у припреми јучерашњег скупа. Неки, додуше, јавно, а неки далеко од очију јавности. Али заједно.

И нема тог саопштења којим ће спрати са себе одговорност за карабин намењен председнику Србије, позиве на убиство председника и насилно отимање власти.

Јучерашњи скуп је њихова слика и прилика која је показала да ни насиље у Скупштини није било случајно. То је поново видела Србија. И отуда покушај да се одрекну свог недела.

Али им то неће проћи.