Припрема...

15. фебруар 2023.

НАДРИПАТРИОТЕ СУ ПОКАЗАЛЕ СВОЈ ПРАВИ ОДНОС ПРЕМА СРБИЈИ


Надрипатриоте су показале свој прави однос према Србији самим тим што су свој игроказ организовали баш на Сретење и баш на Дан државности Србије.

И нису се окупили под прозором онога ко је поставио границу на Јарињу и Брњаку, онога ко је изместио питање Косова и Метохије из УН, или онога ко је својим глупим питањем пред Међународним судом правде дао ветар у једра албанском сепаратизму.

Не, него надрипатриоте, руку под руку са перјаницама бившег режима који су све ово урадили, протестују против председника Вучића који се изборио да 27 држава повуче признање лажне државе Косово, да та лажна држава не уђе ни у УНЕСКО, ни у Интерпол и који се свакодневно бори против Куртијевих напада на Србе на Косову и Метохији.

Али им је изгледа и то било мало, па су и карабин понели.

Карабином, на српског председника, на Дан државности Србије. Ни најгорим српским непријатељима није пало на памет ово што су смислили лажни родољуби, који ваљда сматрају да је до данас пало мало српских глава и да је решење да опет ударе Срби на Србе.

Председник Вучић је недавно позвао на јединство. Не за себе, него за Србију.

Међутим, надрипатриоте то очигледно не желе. Они су и у Скупштини Србије и данас јасно показали да су насиље и карабин њихов одговор на позив на јединство.

И опет су послали у свет ружну слику о Србији, али је добро да народ види каква се жгадија крије иза карабина и лажних патриотских парола.