Припрема...

2. октобра 2021.

Најоштрије осуђујем напад на Милана Лађевића


Миленко Јованов, високи функционер Српске напредне странке и посланик у Народној Скупштини Србије оштро је осудио данашњи напада на главног уредника Српског телеграфа Милана Лађевића.

Kако је истакао Јованов, напад на главног уредника нашег листа је директна последица атмосфере линча.

– Прво, најоштрије осуђујем напад на Милана Лађевића. Ово је директна последица атмосфере линча коју својим изјавама стварају Драган Ђилас, Вук Јеремић и њихови функционери. Они својим наступима распирују мржњу и стварају утисак код једног броја људи да је насиље пожељно и прихватљиво.

Kако закључује, претње са друштвених мрежа су се претвориле у реално улично насиље.

– Очигледно је да су са претњи на друштвеним мрежама, прешли на насиље у реалном свету. Државни органи дужни су да реагују и да насилнике приведу правди – закључује Јованов.

Подсетимо, инцидент се догодио на семафору у центру града на углу Влајковићеве улице и Трга Николе Пашића када је нападач изненада претрчао на црвено светло само да би дошао до Лађевића и ударио га у раме, а затим му и упутио озбиљне претње по живот.

Лађевић му се затим обратио питањем: „Да ли ти имаш неки проблем са мном?“, али он је само наставио да иде без било каквог одговора.

Српски телеграф, који постоји од марта 2016, никада није презао од тога да уђе у коштац са најразличитијим причама како би својим читаоцима омогућио да увек први добију само истините и потпуне информације.