Припрема...

2. октобар 2021.

Најоштрије осуђујем напад на Милана Лађевића


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1633176640687{margin-bottom: 20px !important;}“]Миленко Јованов, високи функционер Српске напредне странке и посланик у Народној Скупштини Србије оштро је осудио данашњи напада на главног уредника Српског телеграфа Милана Лађевића.

Kако је истакао Јованов, напад на главног уредника нашег листа је директна последица атмосфере линча.

– Прво, најоштрије осуђујем напад на Милана Лађевића. Ово је директна последица атмосфере линча коју својим изјавама стварају Драган Ђилас, Вук Јеремић и њихови функционери. Они својим наступима распирују мржњу и стварају утисак код једног броја људи да је насиље пожељно и прихватљиво.

Kако закључује, претње са друштвених мрежа су се претвориле у реално улично насиље.

– Очигледно је да су са претњи на друштвеним мрежама, прешли на насиље у реалном свету. Државни органи дужни су да реагују и да насилнике приведу правди – закључује Јованов.

Подсетимо, инцидент се догодио на семафору у центру града на углу Влајковићеве улице и Трга Николе Пашића када је нападач изненада претрчао на црвено светло само да би дошао до Лађевића и ударио га у раме, а затим му и упутио озбиљне претње по живот.

Лађевић му се затим обратио питањем: „Да ли ти имаш неки проблем са мном?“, али он је само наставио да иде без било каквог одговора.

Српски телеграф, који постоји од марта 2016, никада није презао од тога да уђе у коштац са најразличитијим причама како би својим читаоцима омогућио да увек први добију само истините и потпуне информације.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1633176659142-17564fca-5e90-3″ taxonomies=“25″ exclude=“4929″][/vc_column][/vc_row]