Припрема...

5. јун 2020.

Народ Ђиласа очима не може да види


Лидер Савеза за Србију Драган Ђилас заслужио је кеца за досадашњи рад. Народ не може очима да га види, резултат је истраживања иза којег стоји Ђорђе Вукадиновић, опозициони посланик и присталица Ђиласове идеје о бојкоту избора.

Наиме, у детаљној анализи рејтинга листи, које је урадила Нова српска политичка мисао (где је Вукадиновић главни и одговорни уредник, прим. аут.), од понуђених 18 српских политичара, вођа опозиције и оснивач Савеза за Србију нашао се на дну листе. Од Ђиласа су, према Вукадиновићевом истраживању, популарнији чак и многи за већину грађана непознати политичари попут Небојше Зеленовића, али и његова страначка колегиница Мариника Тепић. Боље пласирани су и Вук Јеремић, Александар Шапић, Борис Тадић. Лошији рејтинг од Ђиласа, бар према овом истраживању, имају само Зоран Живковић и Бошко Обрадовић.

Миленко Јованов, потпредседник СНС: Много ми је важније то шта о њему мисле грађани Србије, а њихово мишљење је такво да је Ђилас од избора побегао главом без обзира. Не могу људи да подрже онога ко се обогатио и постао мултимилионер у време када су они сиромашили и једва преживљавали, а држава доведена до банкротства

Извор: Српски телеграф