Припрема...

22. март 2018.

Народ кажњава оне који саплићу Вучића


Изјава за медије

Просто је невероватно како сваки покушај Александра Вучића да извуче Србију из очајне ситуације по питању Косова и Метохије, ситуације коју је наследио и којој ничим није допринео, доведе до тога да се јаве сви могући дилетанти, који су или директно одговорни за данашње стање, или би својим сулудим идејама довели до неких нових ратова и страдања Срба, пре свега на КиМ.

Као највећу мудрост и генијално решење Стаматовић и Милош Јовановић нуде Србији да се “правимо мртви”, да се конфликт замрзне, па ће за време док смо ми замрзнути, одмрзнути Албанци и даље да граде своју квазидржаву, а онда, након много времена да се лупе по челу и дођу на идеју да позову баш Стаматовића и Јовановића да дођу и буду власт у Приштини.

Са друге стране, Борис Тадић хистерично оптужује Вучића за последице грешака које је он сам правио, док Вук Јеремић патолошким лажима покушава да сакрије да је, заједно са Тадићем, креатор свих пораза српске политике у вези са КиМ, од тупавог постављања питања пред Међународним судом правде, до шибицарења у Савету безбедности УН и играња са поверењем Русије и Кине.

Зато грађани Србије, а посебно они са Косова и Метохије, управо у Александру Вучићу виде некога ко има и храбрости и идеју како да поправи положај Србије. И баш зато на сваким изборима брутално кажњавају оне који га у тој борби саплићу.