Припрема...

7. април 2022.

Народ показао коме верује


Важно је напоменути да је овај фантастичан резултат постигнут након пет година умобoлне медијске кампање мржње, вређања и лажи, која се, из недеље у недељу, води против мене лично – каже Миленко Јованов

Захваљујем грађанима Кикинде на великој подршци председнику Вучићу и листи „Александар Вучић – Заједно можемо све“. Одлука грађана има огромну тежину и захтева од мене одговорност и обавезу да ово поверење оправдам – каже Миленко Јованов, једини Кикинђанин у новом сазиву Скупштине Србије, након свог и страначко прошлонедељног великог изборног успеха.

УЧИНИЋУ СВЕ ДА У ГОДИНАМА ПРЕД НАМА ПОВЕРЕЊЕ И УЛОЖЕНИ ТРУД ОПРАВДАМ, КАКО БИСМО И ДАЉЕ БЕЛЕЖИЛИ РЕКОРДНЕ ПОБЕДЕ И РАДИЛИ ЗА РАЗВОЈ НАШЕГ ГРАДА И ЗА ДОБРО ВРЕДНИХ И ПОШТЕНИХ ЉУДИ КОЈИ У ЊЕМУ ЖИВЕ – ПОРУЧУЈЕ ЈОВАНОВ

Јованов је, иначе, био на 24. месту листе „Алексан[1]дар Вучић – Заједно можемо све“, па се у старту знало да ће, као и у претходном мандату, бити народни посланик. Ево његове комплетне изјаве:

– Са друге стране, мислим да је важно напоменути да је овај фантастичан резултат постигну након пет година умоболне медијске кампање мржње, вређања и лажи, која се води против мене лично из недеље у недељу. А све се знало. И ко је где кандидат и ко је где на листама. Народ је показао коме верује, а чије речи немају никакву тежину. Уосталом, исти ти су народ који је дошао на трг да подржи председника називали – овцама. Зашто бих онда ја, који се поносим што сам део тог народа, пролазио другачије?!

– Још једном хвала грађанима Кикинде на великој подршци, хвала колегама и пријатељима из Градског одбора СНС који су посвећено и вредно радили и изнели ове изборе – наглашава Миленко Јованов, иначе члан Председништва СНС.