Припрема...

16. октобар 2016.

Наши функционери морају увек да буду доступни грађанима


Има много локалних самоуправа где смо преузели управљање општином и где су наслеђени проблеми. У тим општинама има пара само за текуће пословање, али не и за инвестиције. Због тога је битно да мењамо локалне власти које су се понашале недомаћински. Није битна локална власт ради локалне власти, да неко седне у ауто или кабинет и фотељу, него је поента да се ради одговорно и да се враћају дугови.

-Нећемо дозволити да се на власт у Рековцу врати братија која је направила дугове, радила само за свој лични интерес и бацала паре у неповрат – истакао је Јованов на скупу СНС-а у Рековцу.

Да се то не би десило СНС у Рековцу мора много више да ради, јер резултати неће сами од себе доћи. Неопходно је формирање свих месних одбора.

-Морамо стално да разговарамо са људима и да свуда будемо присутни. Наши функционери морају увек да буду доступни грађанима. Суштина је да направимо разлику у односу на претходну власт, а та разлика ће се огледати у бољој привредној слици вашег места и новим радним местима.

-Ниједан председник општине не може да се понаша као да га је лично бог послао на ту функцију и да је сам себи довољан. Тог председника је на место изабрао народ и он има дужност да буде одговоран према том народу.

ЕКИПА ЛЕВАЧКИХ НОВИНА