Припрема...

11. март 2018.

Не изненађује ме ништа у вези са Ђиласом, Јанковићем и Јеремићем


Лидер ПСГ-а Саша Јанковић признао је да је његов дојучерашњи коалициони партнер, ког је подржао у трци за градоначелника, Драган Ђилас – цензор.

Лидер ПСГ-а Саша Јанковић испрозивао је Драгана Ђиласа, свог коалиционог партнера у ког се током целе кампање за београдске изборе клео, и то због односа према медијима! Јанковић је, наиме, одговарао на питања грађана у „Интервјуу на мрежи“, а једно од њих гласило је „зашто се подржава Ђилас, човек који је најодговорнији за гушење медија у Србији?“.

Потпредседник СНС-а Миленко Јованов каже да га никаква дешавања у коалицији Саше Јанковића, Вука Јеремића и Драгана Ђиласа не изненађују јер је свима јасно да они међусобно „не могу очима да се виде“.

– Не би ме изненадио ниједан сценарио у вези с њима. Шта мисле једни о другима најбоље се може видети на њиховим скуповима, на којима док један говори, остали преврћу очима и праве гримасе, али то никада и није било одлучујуће да ли ће наступати појединачно, или на гомили, као што је био случај на београдским изборима. Њих је водила жеља да се докопају градске касе и она је била јача од њихове међусобне нетрпељивости. Можда се сличан сценарио понови, па их поново повеже мржња према Вучићу и жеља за пљачком и отимањем, или нека невидљива рука која у великој мери руководи њиховим поступцима. Како год било, чини се да их је народ прозрео и да им ипак неће омогућити поново, било појединачно, било групно, да отимају, пљачкају и да се богате, док држава пропада – наводи Јованов.

Извор: АЛО