Припрема...

12. октобар 2019.

Не сумњам да Сергеј верује да је видео некога из СНС


Да ли је и ко Сергеју Трифуновићу неко нудио пола милиона евра „да глуми Дачића“ у коалицији са напредњацима? Лидер ПСГ, ово тврди, а стигао је и одговор из Српске напредне странке.

Функционерка Српске напредне странке и министарка саобраћаја Зорана Михајловић каже за Еспресо.рс да је ово још једна у низу лажна прича, како би се покрио дебакл на изборима.

Народни посланик и функционер СНС Владимир Ђукановић позива Трифуновића да јавно каже име и презиме тог који му је нудио новац у име СНС.

Потпредседник СНС Миленко Јованов каже за наш портал да пустимо Трифуновића да се мало наспава.

– Ау… Дружи се човек са Ђиласом, Јеремићем и екипом, тамо се гађају стотинама хиљада евра као конфетама, па би и он мало… Могуће је да је Сергеј уверен како је видео и чуо некога ко му нуди пола милиона евра и улазак у Владу. Чуо сам да има људи који себе доведу у стање да виде змајеве, па чак умисле да лете на њима, тако да је ово још и безазлено… Е сад, друга је прича колико то што је Сергеј уверен да је видео, има везе са реалношћу, али ја уопште не сумњам да је он потпуно убеђен да је то све заиста доживео. И ви медији сте немилосрдни. Уместо да га пустите неколико дана да се испава и одмори, па да онда видите о чему се ради, ви одмах правите тему – каже нам Миленко Јованов.

Подсетимо лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Сергеј Трифуновић рекао је у изјави за Н1 да му је у име Српске напредне странке (СНС) једна особа нудила пола милиона евра и коалиционо партнерство са том странком, ако на предстојеће изборе изађе „под њиховим условима“.

Трифуновић је навео да је дошло и до „лицитирања са посланичким местима“, као и да ја од стране особе која је нудила мито изговорена реченица „ти ћеш бити наш нови коалициони партнер уместо Дачића“.

Трифуновић је навео да је мито одбио, а да су у Покрету смењени људи који су те преговоре прихватили и да чека позив Тужилаштва.

Извор: Еспресо