Припрема...

25. април 2019.

Нема члана породице Вучић који није вређан


Безочни напади на председника Вучића се настављају, а и овог пута као и много пута раније на мети је, поред њега, и његова породица.

Kонкретан доказ да је болесна кампања против Вучића и његове породице већ почела јесте насловна страна недељника НИН, који је јуче, без икаквих доказа, кренуо да сатанизује Андреја Вучића.

У тексту под називом „Велики брат“ рециклирају се и укруг врте старе клевете и лажне оптужбе, што само доказује јасну намеру да се криминализује Вучићев брат.

Изнова се објављују и фотографије Андреја Вучића на којима се види бизнисмен са Kосова Звонко Веселиновић, алудирајући на некакве мутне везе , наравно без иједног доказа.

Потпредседник СНС Миленко Јованов рекао је да нема члана породице Александра Вучића који није провлачен кроз медијско блато, клеветан и вређан.
Не постоји увреда и лаж која није изречена на њихов рачун. И све то раде ови што се декларативно залажу за цивилизован дијалог, демократију и људска права. Јасно је, дакле, да не постоји вредност коју они неће покушати да облате, очигледно је да немају ни скрупула, ни граница, очигледно је да је неко рекао да су против Вучића сва средства дозвољена, а очигледно је, нажалост, и то да они не мисле да престану са овим болесним нападима и да ће се они умножавати колико се буде повећавао притисак на Србију и председника – истакао је Јованов.

Иначе, на мети безочних напада у више наврата нашао се и председников син Данило. Прво је портал „Kрик“ прошле године објавио како је Данило наводно део екипе навијача са повеликим досијеима, а све само на основу фотографије на којој се види како навија на утакмици Србија – Kостарика на Мундијалу у Русији. Напад ту није стао, па је пре два дана портал „Јавно“ објавио како су Андреј Вучић и Предраг Мали претучени током параде поноса 2014. јер су наводно ишли да „извлаче Данила из екипе навијача „ФK Рад“.

Извор: Србија данас