Припрема...

8. јун 2017.

Неспоразуми и сукоби више не станују у Бановини


[vc_row][vc_column][vc_column_text css=“.vc_custom_1497351858600{margin-bottom: 20px !important;}“]Транспарентност, окупљање око заједничких пројеката, рад на терену, добра сарадња с републичким властима, реструктурирање јавног дуга Војводине и заустављање ненаменског трошења новца из покрајинске касе,чине препознатљивом Покрајинску владу формирану 20. јуна прошле године с функционером Српске напредне странке Игором Мировићем на челу.

Након годину дана рада нове Покрајинске владе коју предводи Српска напредна странка, постало је јасно да АП Војводина може много брже, много јаче и много боље да напредује ка бољем стандарду и испуњавању жеља које грађани у Војводини и Србији имају, каже Миленко Јованов, шеф посланичке групе чији је стожер СНС у Скупштини Војводине.

– У току је реализација свих важних пројеката на којима је инсистирала нова Покрајинска влада и који су наведени у експозеу Игора Мировића у јуну прошле године приликом формирања Покрајинске владе. То показује да нису  биле празне приче, него да је Покрајинска влада врло одмерено одабрала циљеве које жели да постигне и да реализација тих циљева иде прилично брзо. Такође се показало да је бивша Покрајинска влада с Бојаном Пајтићем на челу била извор свих сукоба с Републиком Србијом и да променом те власти сарадња с републичким органима функционише много боље на обострану корист, пре свега на корист грађана који живе у АП Војводини. Никоме није у интересу да републичка и покрајинска влада буду у сукобу. Најзад се показало и то да се могунпоштовати и Устав и закони Републике Србије и да се може водити другачија политика од оне чувене калимеро политике Бојана Пајтића, по којој је увек неко други крив за све што се дешава у покрајини. Тим се показало да су грађани имали пуно право када су Пајтићеву штеточинску власт послали у историју и поверење дали СНС-у на изборима – наводи Јованов.

Указује и на то да постоје одређене жеље представника бивше власти да ову власт називају настављачима неких њихових пројеката, али како истиче, то су потпуне неистине и бесмислице, јер је све што је радила бивша власт, како се испоставило, испод сјајне површине која је тада приказана грађанима, у дубини било наопако и
погрешно.

Извор: Новосадски репортер[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_text_separator title=“ТАКОЂЕ У МЕДИЈИМА“ i_icon_fontawesome=“fa fa-microphone“ i_color=“custom“ color=“custom“ border_width=“2″ add_icon=“true“ i_custom_color=“#45c1e5″ accent_color=“#45c1e5″][vc_basic_grid post_type=“post“ max_items=“4″ element_width=“3″ gap=“15″ item=“510″ initial_loading_animation=“none“ grid_id=“vc_gid:1497351955595-0e4cd7bb-deb6-6″ taxonomies=“25″ exclude=“2801″][/vc_column][/vc_row]