Припрема...

31. децембар 2018.

Није Ђилас луд да каже народу истину


Познато је да онај ко краде, тај и лаже, што значи да онај ко много краде, као рецимо тајкун Драган Ђилас, који је од народа отео пола милијарде евра и пребацио те паре својим компанијама, онда мора много и да лаже.

А нема шта друго, него да лаже, јер, иако је бахата, лажљива битанга, није луд да каже истину како је народ и Србију довео до просјачког штапа, док се богатио и отимао и да би поново исто радио, само када би био у прилици. Зато измишља и лаже, намерно прећуткујући чињеницу да је данас просечна плата у Србији 450 евра, а да је у његово време била 320.

Није било могуће да Србија иде напред, док је Ђилас на власти, јер да би својим компанијама нагурао пола милијарде евра, минимална плата је морала да буде свега 160 евра. Да би својим компанијама нагурао пола милијарде евра, морало је да буде отпуштено 500.000 људи. Да би својим компанијама нагурао пола милијарде евра, морали су да се праве дугови и трудницама и пензионерима у Београду, а сам град да се задужи за више од милијарду евра! Ни за кога у Ђиласовој Србији није било ни шансе, ни будућности, осим за њега. Да би он живео лепо, цела Србија је морала да сиромаши и пропада.

И сада, када је понестало народних пара и када се види да бахати тајкун није ни близу онако „способан“ као што је био док је имао државне функције, док је постављао послушнике по јавним предузећима и док су му лопатама товарили паре у џепове, опет би да се некако навали Србији и народу на грбачу. Да опет пљачка и отима. Да опет краде и богати се, а да народ опет или добија отказе, или ради за минималац 160 евра, док он трпа у џепове пола милијарде евра.

Али, на срећу, то време је прошло. Србија се развија и напредује, као и сваки организам који се отараси паразита и штеточина.