Припрема...

10. март 2022.

Нико као Вучић


Као држава и народ, треба да станемо уз онога ко је показао да уме да проведе Србију кроз буре међународних односа и ко је у стању да наш брод кроз све те олује и буре доведе у неку сигурну луку – каже Јованов

Александар Вучић води српску политику руководећи се интересима државе Србије. Наредни период неће бити лак, али треба да подржимо председника у одбрани интереса Србије, у борби за политику која ће сачувати Србију од ових светских дешавања која ће бити, како сад ствари стоје, замршенија и компликованија. С друге стране, авантуристи жељни самопромоције, којима су ближи интереси неке друге стране, најбоље је да заћуте и да не говоре на штету Србије – каже члан Председништва Српске напредне стране Миленко Јованов, иначе наш суграђанин, указујући грађанима за кога на изборима за шефа државе треба да гласају. Јованов наглашава да, када су председнички избори у питању, који су пред нама, није потребно никакво експериментисање. Па прецизира зашто је кандидат изборне листе „Александар Вучић – Заједно можемо све“ неприкосновен у односу на конкуренте.

ИНВЕСТИЦИОНИ РАСТ

Инвестиције у српску пољопривреду расту сваке године. Држава је ту да помогне сваком домаћину, свакој породици – казао је у Суботици Миленко Јованов.

Као држава и народ треба да станемо уз онога ко је показо да уме да проведе Србију кроз буре међународних односа, ко је у стању да наш брод кроз све те олује и буре доведе у неку сигурну луку, а то је председник Вучић. Има више него икад неподељену подршку грађана Србије и у политици коју води сада се показује да су његова предострожност, као и посвећеност, довели до тога да Србија буде спремнија од многих у региону и Европи – јасан је Миленко Јованов.

Јованов је, иначе, у оквиру предизборне кампање СНС, са страначким колегама Браниславом Недимовићем, Биљаном Пантић Пиљом и Саром Павков, посетио Севернобачки округ. Приликом обиласка газдинства породице Брајков у Суботици, рекао је да је, захваљујући инвестицијама у укупну српску привреду, расла и пољопривреда. Зато нашим пољопривредницима није потребно да се враћају време када су молили за милост Владе, него им је потребна Влада која ће препознати њихов труд, која ће ценити њихов рад и која ће улагати у њих.