Припрема...

14. мај 2020.

Нико не жели Ђиласову и Мариникину Србију


Свашта су напричали Драган Ђилас и Мариника Тепић. Једино су изоставили да кажу да ли је Филиповић био или није био најбољи друг и пратилац Маринике Тепић десет година, и како је то тачно Мариника Тепић планирала да „исели“ новинара Милакова из Панчева.

Да ли сад Драган Ђилас преузима на себе обавезу да „исели“ новинара Милакова, или је јавно расписао конкурс за новог силеџију да то обави, јер његова изјава да „Мариника Тепић неће стати“ значи управо то.

Истовремено, Ђилас би коначно могао да покуша да разуме да Србија није његова приватна компанија у којој је он и мама и тата и Бог и батина, и у којој он одлучује ко је за шта одговоран, а у  којој је прибавио 619 милиона евра народних пара, већ држава у којој судови и други надлежни органи одлучују о томе да ли је неко извршио неко кривично дело, или није.

Свакако је добро што су Ђилас и његова Мариника још једном показали како они замишљају Србију. Србија, како је види Ђилас, не би имала ни суд, ни владу, ни председника. Имала би само Ђиласа, Маринику, криминално-тајкунску хоботницу за пљачкање народних пара, са посебним одељењем које би се бавило линчовањем и „исељавањем“ новинара који не пишу онако како би они хтели.

Проблем Драгана Ђиласа је што такву Србију нико, осим њега, Маринике и њихових специјално организованих криминалних одреда, не жели.